Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Об’єднання територіальних громад

Дата: 29.03.2019 14:27
Кількість переглядів: 695

Об’єднання територіальних громад відкриває нові можливості для покращення інфраструктури, навчальних та соціальних закладів на селі, і успішним підтвердженням цього є Високівська ОТГ. Лише за 3 роки 5 сіл – Високе, Осники, Забріддя, Щеніїв та Городище, що входять до цієї громади зазнали разючих змін: нові дороги, відремонтовані медичні заклади, школи та дитячі садочки, покращений транспортний зв'язок з районним та обласним центрами.

Фото без опису

«Я є прихильником децентралізації, тому що з самого початку цього процесу вірив в те, що використовуючи децентралізаційні процеси, можна змінити життя своєї території на краще - говорить голова Високівської ОТГ Микола Бардук.

Для того, щоб усі мешканці об’єднаної громади відчули переваги децентралізації та переконалися, що самоврядування це реальна можливість вплинути на своє життя, проекти розподіляються рівномірно та реалізовуються не лише у центрі громади, а там, де найбільше необхідні.

«Ми підходимо до свого розвитку комплексно. Благоустрій важливе питання, але ще важливіше створення необхідної інфраструктури, яка б відповідала вимогам сьогодення, енергонезатратною, економною. Ви бачили наші освітні заклади, скільки ми вже вклали і будемо вкладати в них, тому ще це наш пріоритет, наше майбутнє», - наголошує Микола Бардук. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора