A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

З Днем Захисника України!

Дата: 14.10.2019 18:30
Кількість переглядів: 701

Фото без опису

    Сьогодні,14 жовтня 2019 року,в цей світлий  день –День Захисника України, та в день Покрови  Пресвятої Богородиці в с.Городище  Високівської ОТГ відбувся мітинг-реквієм за загиблими у зоні проведення антитерористичної операції бійцями  Михайлом Рибаком та Романом Власюком. Михайло Рибак  у 2014 році під час бою під  Волновахою зазнав  важких поранень . Довгий час після контузії перебував у госпіталі, але серце молодого бійця, якому тільки виповнилося 20 років не витримало і 14 жовтня 2014 року він відійшов у вічність.

Фото без опису

 За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

  У скорботі схилили голови, вшанували світлу пам’ять Михайла та Романа представники сільської  ради, бойові побратими, рідні, батьки,жителі села,  вчителі та учні . Слова вдячності і підтримки лунали батькам загиблих  військовослужбовців від представників влади, громадськості, воїнів –учасників АТО.
    Учасники мітингу вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти та корзини  до могил  герої загиблих в зоні АТО – Михайла Рибака та Романа Власюка.

Схиляємо голови перед вами за мужність і стійкість, безстрашність і самовідданість, виявлені в нелегкі для України часи. Вічна пам’ять загиблим героям! Глибока шана живим !Слава Україні! Героям слава!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора