Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Засідання робочої групи по розробленню стратегії розвитку Високівської ОТГ.

Дата: 27.11.2019 16:29
Кількість переглядів: 700

27 листопада 2019 року відбулося четверте засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Високівської  ОТГ на період до 2027 року.

Фото без опису

Методичний та консультативний супровід процесу написання стратегії здійснює Георгій Федорук, радник з регіонального розвитку Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного Програмою «U-LEAD з Європою».

Нагадаємо, що на початку 2019 року була створена робоча група з розробки стратегії розвитку Високівської  ОТГ і вже сьогодні команда сформувала каталог технічних завдань цього програмного документу. Всього за період збору пропозицій було подано понад 30 проектів, які на засіданні робочої групи було опрацьовано, обговорено та включено в план реалізації на період 2020-2022 років. Обрано дві основні стратегічні цілі:

1.Зростання економіки Високівської сільської об’єднаної територіальної громади.

2.Покращення якості життя населення Високівської сільської об’єднаної територіальної громади.

 Велика кількість проектів припадає на удосконалення інженерної інфраструктури (ремонт доріг, водопостачання). Найбільш цікавими та дискусійними виявилися проекти зі створення умов для освітнього та культурного розвитку дітей і  молоді та проекти ефективної взаємодії та співпраці бізнес-влада-громада. Наразі триває доопрацювання технічних завдань, які найближчим часом будуть оприлюднені на сайті сільської  ради.

Наступний крок – громадське обговорення та затвердження на сесії сільської  ради Стратегії розвитку Високівської  об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора