A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбувся тренінг «Формування безпечного середовища в громаді стосовно проявів торгівлі людьми»

Дата: 28.01.2020 17:20
Кількість переглядів: 580

Фото без опису

    

28 січня 2020 року у Високівській  ОТГ в приміщенні гімназії   був проведений тренінг «Формування безпечного середовища в громаді стосовно проявів торгівлі людьми» в рамках проекту «Зміцнення потенціалу об’єднаних територіальних громад  Житомирщини у сфері протидії торгівлі людьми».   Тренер проекту Климчук Марія Андріївна  , координатор реінтеграційної програми по роботі з постраждалими від торгівлі людьми ГО «Жіночий інформаційно –консультативний центр». Учасниками тренінгу були  працівники ОТГ та актив громади.

       Першим етапом був перегляд та обговорення документального фільму  «Скільки
заробляють на торгівлі людьми в Україні».
 Присутні отримали довідник «Проект «Зміцнення потенціалу об’єднаних територіальних громад  Житомирщини у сфері протидії торгівлі людьми»  та буклет «Плануєте працювати за кордоном?».  Пані Марія  ознайомила присутніх з поняттям терміну «торгівля людьми», навела багато життєвих ситуацій де  та як траплялись випадки торгівлі людьми з жителями нашої області , ознайомила із статистикою та кримінальною відповідальністю (ст..149 «торгівля людьми» кримінального кодексу України).

Сьогодні був неймовірно насичений день .Дякуємо Марії Андріївні за нові знання, навички та надані матеріали. Почута інформація була корисною та новою для багатьох учасників..

    Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора