A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Черняхівський районний військовий комісаріат запрошує кандидатів для проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України

Дата: 30.06.2020 13:16
Кількість переглядів: 4744

Фото без опису

ЗАПРОШУЄМО ДО ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ПО КОНТРАКТУ В ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ

Черняхівський районний військовий комісаріат запрошує кандидатів для проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України віком від 18 до 60 років.

Основна перевага військової служби за контрактом – стабільне грошове забезпечення та поетапне його зростання, яке вже з 2020 року значно збільшено.

Відповідно до вимоги Міністра оборони України грошове забезпечення, яке виплачують з 1 січня 2020 року становить від 15 000 грн.

На сьогодні пріоритетом комплектування є: 72-а окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців (м. Біла Церква) та 95-а окрема десантно-штурмова бригада (м. Житомир).

 

Військовослужбовцям військової служби за контрактом гарантують:

· перспективу на отримання житла;

· грошову компенсацію за піднайом житла (у залежності від складу сім’ї – від 2500 грн.);

· пільгове санаторно-курортне лікування військовослужбовцям та членів їх сімей;

· безоплатну медичну допомогу;

· щорічну матеріальну грошову допомогу для вирішення соціально-побутових питань та матеріальну допомогу на оздоровлення в розмірі місячного грошового забезпечення; одноразову грошову допомогу після укладення першого контракту: особам рядового складу – 16 816 грн.; особам сержантського та старшинського складу – 18 918 грн.; особам офіцерського складу – 21 020 грн.;

· щомісячну доплату за участь в ООС: на 1-й лінії оборони – 17 000 грн./мін; на 2-й та 3-й лінії – 6 500 грн./мін;

· збереження місця роботи, посади та середньомісячної заробітної плати за рахунок державного бюджету при укладанні (продовженні) контракту; забезпечення речовим майном та продовольством; соціальний захист військовослужбовців та членів їх сімей; можливість безкоштовного навчання в навчальних закладах; можливість підписання контракту строком від 6 місяців.

 

Тільки сильна та професійна армія є гарантом безпеки і свободи нашої держави, нашого народу, наших дітей.

 

З питань оформлення на військову службу за контрактом звертайтеся до Черняхівського районного військового комісаріату за адресою: смт. Черняхів,вул. Шкільна, 4, або за тел.: (04134) 4-12-54, (097) 8027935.

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора