A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Оголошення

Дата: 29.07.2020 16:35
Кількість переглядів: 567

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу для призначення на вакантні  посади

у Високівську   сільську  раду

 

Розпорядженням сільського голови Високівської сільської ради

від 29 липня 2020 року № 45 оголошено конкурс на заміщення вакантних  посад у  Високівську  сільську  раду, а саме :

Начальник  служби у справах дітей  Високівської  сільської ради

Спеціаліст І категорії соціально – гуманітарного відділу Високівської  сільської ради

 Вимоги до конкурсантів: громадянство України; вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста. Вільне володіння державною мовою та основними програмами роботи на комп’ютері. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до  конкурсної комісії заяву, до якої додаються: особова картка (форма П-2 ДС), автобіографія; фотокартка розміром 4х6; копії паспорта громадянина України, ідентифікаційного коду і документів про освіту з додатками; копія документу про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або копія державного сертифікату про рівень володіння державною мовою; декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2019 рік; копія трудової книжки; копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

    Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, перелік питань для складання іспиту та інші питання щодо проведення конкурсу  надаються у Високівській сільській раді  за телефоном 0674173237

    Документи приймаються упродовж  30 календарних  днів із дня опублікування оголошення про  конкурс за адресою :  12341 Житомирська область, Черняхівський район, село Високе вул. Чеська . 46 , тел. 9-62-31.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора