A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

ГО "Добробут Високого" успішно розпочала реалізацію нового проєкту.

Дата: 04.08.2020 17:46
Кількість переглядів: 985

 

                                                                           ато оос

Громадська організація «Добробут  Високого» реалізує на території Високівської ОТГ проєкт «Підвищення громадської  безпеки  та соціального комфорту центрального публічного простору  у  Високівській громаді» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів. Сума гранту складає 80000 грн,19000 грн  співфінансування надає сільська рада.

Проєкт направлений на підвищення рівня громадської безпеки та соціальної згуртованості у Високівській ОТГ шляхом створення безпечного відкритого публічного середовища, де кожен відвідувач/ка буде відчувати себе комфортно та безпечно.

За кошти першого траншу (це 72 тис. грн) прокладено підземні електричні комунікації в парку, закуплено LED  світильники, розпочато монтажні роботи по їх встановленню та підключенню, придбано  та встановлено 4 камери відеоспостереження із супутнім обладнанням.

Громадська організація «Добробут  Високого» –  дієва, активна організація, яка не хоче зупинятися на досягнутому, об’єднання громадян, що хоче змінити своє життя на краще. І ми готові та відчуваємо в собі сили та впевненість до реалізації  наступних проєктів і надалі.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора