A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Вітання з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності України

Дата: 21.08.2020 17:38
Кількість переглядів: 601

Фото без опису

Шановні жителі Високівської громади!
     Щиро вітаю Вас із національними святами нашої державності - Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна незалежність. Про  незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби. Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ.

  Як ніколи, ми повинні бути єдиною згуртованою громадою заради того, щоб повернути мир на українську землю, щоб нащадки наші жили у вільній і демократичній країні, в якій людина є найвищою цінністю. Ми, українці, безмежною вірою і любов’ю здатні зробити свою рідну Україну щасливою і заможною.

   Дорогі друзі! Бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним!

З повагою сільський голова    Микола Бардук 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора