A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

З Днем вчителя!

Дата: 02.10.2020 09:18
Кількість переглядів: 547

Фото без опису

Шановні освітяни!

   Щиро вітаю вас з професійним святом! Висловлюю сердечну вдячність за вашу працю, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм, життєву мудрість, знання, добро, чуйність і сердечне тепло, які ви щедро віддаєте своїм учням..

  Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

 Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.  Нехай ваша нелегка, але така важлива справа  цінується, шанується і справедливо винагороджується. Нехай ті знання, з яких формується повноцінний розумовий багаж людини, міцно засвоюються вашими здібними, талановитими та неординарними учнями. Нехай ваше дозвілля складається не лише з перевірки зошитів та написання конспектів і програм, але й буде наповнене особистим, цікавим та  насиченим позитивом життям. Відмінного самопочуття і простого людського щастя!

Низький уклін тим, хто віддав системі освіти кращі роки свого життя і знаходиться на заслуженому відпочинку. Висловлюємо Вам величезну вдячність за вашу працю , мужність, самовідданість і талант.

 

Зі святом вас, дорогі вчителі!

 

З повагою сільський голова   Микола Бардук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора