A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Мітинг- реквієм "За Честь! За Славу! За Народ!"

Дата: 15.10.2020 17:33
Кількість переглядів: 526

    14 жовтня 2020 року,в   День захисника України  та в день Покрови  Пресвятої Богородиці в с.Городище  Високівської ОТГ відбувся мітинг-реквієм за загиблими у зоні проведення антитерористичної операції бійцями  Михайлом Рибаком та Романом Власюком. Саме  14 жовтня 6-ті роковини з дня смерті  юного  героя Михайла Рибака, який  у 2014 році під час бою під  Волновахою зазнав  важких поранень .

Вшанувати загиблих воїнів хвилиною мовчання на меморіальний захід зібрались представники органів місцевого самоврядування, представники Черняхівського райвійськкомату , духовенства,  жителі громади, ветерани, бойові побратими, рідні та друзі полеглих Героїв. Священик  відслужив молебень за загиблими героями, перед присутніми виступили сільський голова Микола Бардук,   в.о старости Воробйов В.М. та в.о старости Волинець Н.М.

    Учасники мітингу вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали живі квіти і корзини  до стели та до  могил  мужніх патріотів України, що полягли за волю і незалежність – Михайла Рибака та Романа Власюка

За Честь… За Славу…За Народ!!!» Саме під таким гаслом пройшов сьогодні святковий концерт до Дня Захисника України! 14 жовтня – дійсно значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів громадян нашої України.Українці відзначають День захисника України – свято звитяги українського лицарства, а також день пам‘яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України.                  

Схиляємо голови перед вами за мужність і стійкість, безстрашність і самовідданість, виявлені в нелегкі для України часи. Вічна пам’ять загиблим героям! Глибока шана живим !Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора