A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Активні громадяни Високівської ТГ.

Дата: 15.03.2021 16:51
Кількість переглядів: 1033

Фото без опису

Завдяки перемозі у конкурсі проектів соціальної дії в межах програми «Активні громадяни»  проекту  "Створення сільського куточка  активізму як діалогового  майданчика для соціальної згуртованості жителів Високівської ОТГ»  актив нашої громади під керівництвом Ольги Дикунець   створив  безперешкодні та безкоштовні умови  для занять спортом для жителів та гостей громади .

Мета проекту  -підвищення соціальної активності та згуртованості жителів Високівської громади шляхом організації та проведення спортивних змагань, активного змістовного дозвілля.

Завдячуючи  реалізації даного проекту  створені умови для масового залучення населення громади до регулярних занять фізичною культурою на свіжому повітрі та урізноманітнення   дозвілля,  відволікання підлітків від комп’ютерних ігор, шкідливих звичок  та сприяння  популяризації здорового способу життя.

 В рамках проекту придбано спортивний інвертар ( волейбольні мячі, футбольні мячі, гандбольні м’ячі, ракетки та м’ячики для великого тенісу, волейбольна сітка ) на суму 15 тис.грн.   Придбаний інвентар  передано на  баланс Високівської сільської ради , за штучними майданчиками закріплені відповідальні особи, які контролюють  використання та стан придбаних товарів. Постійно  проводяться   спортивно масові заходи, даний спортивний інвентар також буде використовуватися  для любительських ігор та для проведення дозвілля  всіх бажаючих жителів громади.

Проект реалізовується у співпраці з ГО "Інститут Креативних Інновацій" в рамках програми "Активні громадяни" Британської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора