A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

З 5 травня на Житомирщині скасовано «червоний» рівень епідемічної небезпеки

Дата: 05.05.2021 11:36
Кількість переглядів: 1051

  З 00 год. 00 хв. 5 травня на території Житомирської області скасовується «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 4 травня. 

  За словами заступника Міністра охорони здоров’я – головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка, в області впродовж останнього місяця значно покращилась епідситуація.

  «Щотижнева кількість нових випадків захворювання на COVID-19 зменшилася за місяць у три рази. Завантаженість ліжок з киснем менше за цільовий показник і складає 39%. Рівень госпіталізації менше 60 осіб на 100 тисяч і становить 59 осіб на 100 тисяч населення. Коефіцієнт виявлення нових випадків впродовж 7 днів становить менше 16%. І охоплення тестуваннями перевищує встановлений постановою Уряду показник майже в два рази», – повідомив Віктор Ляшко.

  Він додав, що 4 травня є всі передумови для виходу з «червоного» рівня. І оскільки все ще спостерігається перевищення епідпорогу по грипу і ГРВІ на 5 % в регіоні діятиме «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора