A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Ціна газу у тарифі "Твій газ Річний" становить 7,99 грн за кубометр.

Дата: 18.05.2021 16:24
Кількість переглядів: 20526

Фото без опису

Ціна газу у тарифі «Твій газ Річний» становить 7,99 грн за кубометр

З 1 травня поточного року усі споживачі природного газу були автоматично переведені на річні пропозиції постачальників. Клієнти ТОВ «Житомиргаз Збут» за замовчуванням з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року споживатимуть газ за ціною 7,99 грн за кубометр у рамках тарифу «Твій газ Річний».

Тариф «Твій газ Річний» – це базова річна пропозиція для клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут». Клієнти компанії тепер можуть не перейматися стрибками цін та спокійно використовувати блакитне паливо протягом всього року. Адже ціна може змінюватися лише у бік зменшення.

Що варто знати про тариф «Твій газ Річний»:

  • Звертатись нікуди не потрібно. Перехід на річний контракт відбувся автоматично з 1 травня 2021 року.

  • Ціна газу фіксується на весь рік. Стрибки й коливання ціни більше не лякатимуть споживачів.

  • Річна ціна на газ відома вже з 25 квітня. Інформацію про неї ви, як завжди, знайдете на сайті https://zt.gaszbut.com.ua/ua/gas-supply/gas-cost

  • Платити за газ необхідно буде як і раніше – не пізніше 25 числа кожного місяця.

  • Ви маєте право перейти на інший газовий тариф, для чого необхідно підписати нову Заяву-приєднання з постачальником.

  • Якщо ви перейшли з річного контракту на інший тариф (наприклад, місячний) і хочете повернутися знову на річний, майте на увазі, що постачальник має право відмовити тим споживачам, які «бігають» з тарифу на тариф.

Крім базової річної пропозиції ТОВ «Житомиргаз Збут» пропонує й інші комерційні пропозиції:

  • Тариф «Твій газ Рівномірний платіж». Цей тариф дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року. Річний обсяг споживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну і споживач щомісяця сплачує рівні частини від отриманої суми. До речі, за цим тарифом взимку клієнт може сплачувати менше, ніж реально споживає.

  • Тариф «Твій газ Місячний». Ціна газу у межах цього тарифу буде визначатися поточною ситуацією на ринку і може змінюватися щомісяця.

Для переходу з базового тарифу на інший потрібно подати нову Заяву-приєднання постачальнику у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua, у відділеннях постачальника, або зафіксувати свою згоду на зміну умов через Особистий кабінет 104.ua, вебсайт ТОВ «Житомиргаз Збут» чи контакт-центр.

Крім того, компанія планує продовжити акцію «Твоя енергонезалежність» у тарифі «Твій газ на зиму», який надасть можливість клієнтам ТОВ «Житомиргаз Збут» економити під час опалювального сезону. Слідкуйте за нашими пропозиціями та оновленнями, аби обрати для себе найзручніший варіант.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора