A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Зі святом останнь0го дзвоника!

Дата: 02.06.2021 17:35
Кількість переглядів: 892

Фото без опису

От скінчились уроки, скінчилось навчання,
Розставання надходить нам час.
І звучать найщиріші і милі вітання
Й побажання найкращі для нас.

       У навчальних закладах громади Високівській гімназії та Забрідській ЗОШ І-ІІІ ступенів   пролунав останній дзвоник.  Ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Закінчився 2020-2021 навчальний рік. Попереду  відпочинок та  канікули. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.

Останній шкільний дзвоник для випускників - початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовідда­ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Ба­жаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

Тож вітаємо всіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора