A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

З святом захисників та захисниць України!

Дата: 13.10.2021 16:59
Кількість переглядів: 854

Фото без опису

Шановні захисники та захисниці!

   Прийміть найщиріші привітання з нагоди потрійного свята: Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

    Наші захисники та захисниці – це мужні, віддані, сильні та незламні воїни, гідні правнуки славних козаків, які стоять на сторожі рідної країни, боронять її ціною власного життя.

  У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини. Молимо про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє українців.  

  Схиляємо голову перед подвигом захисників, дякуємо волонтерам та громадськості за небайдужість та активну позицію.

    Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну.     Низький уклін всім землякам та землячкам , хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави. 

   Від усіх депутатів Високівської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе бажаю українським воїнам доброго здоров’я та бадьорості духу,   незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної України! 

Мирного неба над головою усім нам!  Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом!

ПОВЕРНИСЯ ЖИВИМ! СЛАВА УКРАЇНІ!

 

З повагою, сільський голова  Микола БАРДУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора