A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Мітинг -реквієм

Дата: 14.10.2021 17:59
Кількість переглядів: 1918

 

   Сьогодні , 14 жовтня 2021 року , в с.Городище  відбувся мітинг -реквієм, приурочений  Дню захисників і захисниць України та вшануванню пам’яті загиблих в зоні АТО двох мужніх воїнів земляків - Романа Власюка та Михайла Рибака. Саме в це світле та чудове свято - сьомі роковини з дня смерті Михайла Рибака.

   У заході взяли участь керівництво громади , представники 9 відділу Житомирського РТЦК та СП,  учасники антитерористичної операції, представники ТОВ «Агростем» , ТОВ «Колос Полісся» та місцеві жителі.

Згадали поіменно кожного, хто віддав своє життя за мир і спокій у державі. До стели загиблим  героям та на їх могили поклали квіти, корзини з квітами та вшанували пам’ять про них хвилиною мовчання.

   Сільський голова Микола Бардук  промовив:  «Сьогодні ми зібрались на цьому святому місці для того, щоб вшанувати пам’ять воїнів, які загинули за незалежність і свободу України. Закликаю всіх пам’ятати тих, хто віддав своє життя за свободу і суверенітет України. Ця пам’ять стане запорукою нашої непереможності і віри в те, що Україна буде незалежною та процвітаючою».

  Лунали патріотичні вірші та пісні, всі присутні зі смутком у серці та сльозами на очах згадували про  загиблих під час війни Героїв України.

  Душу розбирає біль, коли дивишся в очі матерів і батьків загиблих на війні Героїв.

Дякуємо захисникам й захисницям України! Слава Україні!


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора