A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

«Житомиргаз Збут»: ціна газу для населення у листопаді 2021 року

Дата: 03.11.2021 08:49
Кількість переглядів: 1019

«Житомиргаз Збут»: ціна газу для населення у листопаді 7,99 грн за кубометр

ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під  брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», інформує: ціна газу для побутових споживачів у листопаді залишається незмінною – на рівні 7,99 грн за кубометр. Населення на весь опалювальний сезон застраховане від зростання вартості енергоресурсів.

«Понад 360 тисяч наших споживачів, які використовують газ у побуті можуть бути спокійними. Адже для них вартість блакитного палива зафіксована до травня наступного року. Крім того 4,3 тисячі побутових споживачів на Житомирщині обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж» і тепер протягом осінньо-зимового періоду мають однакові платежі щомісяця», –  розповіла директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Проте запорукою тепла й затишку у домівках споживачів є вчасний розрахунок за використаний енергоресурс. Аби газопостачання було стабільним, потрібно вчасно розраховуватися за спожитий газ – кожного місяця до 25 числа.

Стати клієнтом ТОВ «Житомиргаз Збут» та не перейматися про вартість газу до кінця опалювального сезону дуже просто: https://zt.gaszbut.com.ua/customer


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора