A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

До уваги призовників

Дата: 17.11.2021 12:01
Кількість переглядів: 819

ДО УВАГИ ПРИЗОВНИКІВ!

Згідно з українським законодавством, призовники, які отримали повістку з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки зобов’язані прибути до призовної дільниці в термін, вказаний у повістці. При цьому в Законі зазначено, що неотримання повістки з будь-яких причин не є підставою для ігнорування призову. Отже, як тільки в країні оголошено про початок нового призову в армію, військовозобов’язаним громадянам дається 10 днів на добровільну явку у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

Поважними причинами неявки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки можуть вважатися тільки форс-мажорні ситуації: стихійне лихо, важка хвороба призовника, смерть близького родича (батьків, дружини, дитини, рідних брата, сестри, дідуся, бабусі) або близького родича дружини. Будь-які інші причини не є достатньо вагомими і можуть бути прирівняні до ухилення від армії.

Додаткову інформацію можна отримати звернувшись за адресою: смт.Черняхів, вул. Шкільна, 4, 9відділ Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора