A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі щодо закупівлі електричної енергії 2022 рік для потреб Високівської сільської ради

Дата: 22.11.2021 09:52
Кількість переглядів: 350

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі щодо закупівлі електричної енергії 2022 рік для потреб Високівської сільської ради

 

Предмет закупівлі: Електрична енергія

КОД ДК 021:2015: 09310000-5 — Електрична енергія

 

Номер закупівлі в ЕСЗ: UA-2021-11-19-001629-b

Процедура закупівлі: Відкриті торги

Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі, що закуповується повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України діючими на період постачання товару. Якість постачання – безперервне, комерційна якість постачання.

Учасник-постачальник повинен забезпечувати дотримання загальних та гарантованих стандартів якості постачання електричної енергії, в тому числі, що передбачені згідно Порядку забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсацій споживачам за їх недотримання, затвердженого постановою НКРЕКП від 12.06.2018 р. № 375, Закону України «Про ринок електричної енергії», Правил роздрібного ринку електричної енергії, інших нормативно-правових актів.

Згідно ст. 18 Закон України «Про ринок електричної енергії» показники якості електропостачання повинні відповідати величинам, що затверджені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

 Відповідно до положень пункту 11.4.6 глави 11.4 розділу XI Кодексу систем розподілу, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 310, параметри якості електричної енергії в точках приєднання споживачів у нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загального призначення», ГОСТ 13109-97 «Электрическаяэнергия. Совместимость технических средств электромагнитная. Нормы качества электрическо йэнергии в системах электроснабжения общего назначения».

 

Обгрунтування очікуваної ціни закупівлі бюджетного призначення:

При визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

Закупівля електричної енергії планувалась та оголошувалась на очікувану вартість відповідно до потреб Високівської сільської ради.  Ціна за 1 кіловат-годину – 5 грн.

Очікувана вартість закупівлі 850000 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора