A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 16.12.2021 09:39
Кількість переглядів: 369

Високівська сільська рада

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Високівська сільська рада

12341, Житомирська область, Житомирський район, с. Високе, вул. Чеська, 46

ЄДРПОУ 04344191

Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 ЗУ «Про публічні закупівлі»

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Електрична енергія (ДК 021:2015 – 09310000-5 «Електрична енергія»).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги UA-2021-12-14-005658-b .

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 1122000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання (річного та місячного) електричної енергії за календарний рік (бюджетний період) 2021 рік.  Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів / послуг методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.

При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін електропостачальників на електричну енергію на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі. До ціни електричної енергії включена вартість електричної енергії, закупованої електропостачальником на оптовому ринку електричної енергії (внутрішньодобовому ринку або ринку електричної енергії на добу наперед), послуги з передачі електричної енергії, націнка електропостачальника та всі визначені законодавством податки та збори.

Технічні та якісні характеристики:

1. Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі, що закуповується повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України діючими на період постачання товару. Якість постачання – безперервне, комерційна якість постачання.

2. Учасник-постачальник повинен забезпечувати дотримання загальних та гарантованих стандартів якості постачання електричної енергії, в тому числі, що передбачені згідно Порядку забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсацій споживачам за їх недотримання, затвердженого постановою НКРЕКП від 12.06.2018 р. № 375, Закону України «Про ринок електричної енергії», Правил роздрібного ринку електричної енергії, інших нормативно-правових актів.

Згідно ст. 18 Закон України «Про ринок електричної енергії» показники якості електропостачання повинні відповідати величинам, що затверджені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

3. Відповідно до положень пункту 11.4.6 глави 11.4 розділу XI Кодексу систем розподілу, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 310, параметри якості електричної енергії в точках приєднання споживачів у нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загального призначення», ГОСТ 13109-97 «Электрическаяэнергия. Совместимость технических средств электромагнитная. Нормы качества электрическо йэнергии в системах электроснабжения общего назначения».

4. Учасник визначає ціни на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням усіх своїх витрат, які можуть бути ним понесені у ході виконання договору про закупівлю.

5. Строк поставки Товару: з дня підписання договору до 31 грудня 2022 року (включно).

6. Постачальник повинен бути включений до переліку суб'єктів господарської діяльності, які мають ліцензії з постачання електричної енергії, який розміщений на офіційному веб-порталі Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

7. Місце поставки (передачі) Товару: 12341, Житомирська область, точки комерційного обліку об’єктів споживача.

8. Умови постачання електричної енергії.

Умови постачання електричної енергії замовнику повинні відповідати наступним нормативно-правовим актам:

- Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (із змінами);

- Закону України «Про ринок електричної енергії» (із змінами);

- Правилам роздрібного ринку електричної енергії (затверджених постановою НКРЕКП від 14.03.2018 р. № 312);

- іншим нормативно-правовим актам, прийнятих на виконання Закону України «Про ринок електричної енергії».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора