Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 17.02.2022 12:16
Кількість переглядів: 697

 

Кожна дитина має право на проживання в сім’ї разом з батьками, або в сім’ї одного з них та на піклування батьків. Батько і мати мають рівні права та обов’язки щодо своїх дітей. Предметом основної турботи та основним обов’язком батьків є забезпечення інтересів своїх дітей. Однак не всі батьки це розуміють і не всі батьки готові це здійснювати. У зв’язку з чим, 15 лютого 2022 року під керівництвом сільського голови Миколи Бардука, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті   Високівської сільської  ради.

На комісію було винесено 7 питань, які стосуються захисту прав дітей, а саме: про звільнення від обов’язків опікуна над дитиною-сиротою, про стан виконання батьками батьківських обов’язків щодо своїх дітей. Вході роботи заслухано 2 сім’ї, надано рекомендації щодо врегулювання складних життєвих ситуацій. 

Питання детально вивчені начальником служби у справах дітей сільської ради, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Як зазначив сільський голова Микола Бардук «Кожна дитина має рости в гідних умовах, відчувати увагу та турботу про себе. За будь яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора