A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Допомога від благодійної організації «Люмос (Lumos)»

Дата: 27.04.2022 13:51
Кількість переглядів: 1893

   

Сьогодні до Високівської громади  завітали представники благодійної організації «Люмос (Lumos)».

   «Люмос (Lumos)».- це міжнародна благодійна організація, яка прагне до майбутнього, де кожна дитина виховується в безпечному, люблячому домі, за підтримки родини, що допомагає їй благополучно розвиватися. «Люмос» є партнером Житомирської обласної державної адміністрації та надає гуманітарні набори  для підтримки незахищених дітей та сімей. Головним пріорітетом для «Люмос» є безпека та благополуччя всіх дітей і дорослих, з якими працює благодійна організація.

   Допомогу у вигляді продуктових наборів, канцелярії та засобів гігієни  отримали  діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування,діти із багатодітних сімей, діти, які перебувають в складних життєвих обставинах та діти внутрішньо переміщених осіб. 

Висловлюємо щиру подяку засновникам благодійної організації «Люмос (Lumos)», особисто Янко Олександру,  представникам  від благодійної організації Пінчуку Юрію, Комару Володимиру, Грищенко Сергію та всій команді хто  сьогодні відвідав нашу громаду за надану допомогу.

Які б сильні ми не були, підтримка збільшує наші сили! 

Дякуємо за підтримку!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора