A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни

Дата: 22.06.2022 13:17
Кількість переглядів: 832

Фото без опису

    22 червня відзначається День cкорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Щороку ми вшановуємо світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна.

   22 червня, о 04.00 год сталося велике лихо – розпочалася наймасштабніша і найкривавіша війна ХХ століття. Війна, яка забрала життя фактично кожного п’ятого українця.

   Усі ці роки ми повторювали: «Ніколи знову!», передаючи з покоління у покоління пам'ять про кожного, хто боронив Батьківщину, чиїй жертві усі ми завдячуємо життям! Ми усвідомили і закарбували у пам’яті, що це не повинно повторитися! Але знову…

  На жаль, сьогодні історія повторюється… Російські окупанти  віроломно вдерлися на територію нашої держави. Триває 119 доба підступної війни російської федерації проти України. Гинуть найкращі сини і дочки нації. Сьогодні, потерпаючи від кривавої військової агресії рашистських загарбників, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. 

   Сьогодні, 22 червня, згадаймо усіх, хто віддав життя у боротьбі з ворогом,  хто героїчно боронив та боронить  нашу Україну .

Вічна і світла пам’ять загиблим! Честь і слава живим героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора