A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

  «#РазомДоВисокого»

Дата: 24.06.2022 17:07
Кількість переглядів: 885

  

«#РазомДоВисокого», таку назву має проект соціальної дії Ольги Дикунець, який було реалізовано в нашій громаді завдяки співпраці з ГО «Інститут Креативних Інновацій» в рамках програми «Активні громадяни» Британської ради.

   Мета цієї ініціативи – посилення соціальної згуртованості нашої громади через спільну роботу по облаштуванню безпечних та належних умов перебування на зупинках громадського транспорту шляхом проведення толоки та інформаційної кампанії #РазомДоВисокого. А нещодавно активні жителі  нашої громади, спільно з місцевою владою, організували та провели толоку на громадських зупинках у с.Городище та с.Високе .

   Проєкт безпосередньо дозволив згуртувати жителів/ок громади, депутатів та сільську раду довкола вирішення спільної проблеми, яка раніше була предметом спільного обвинувачення, та перетворити проблему в історію успіху. Тепер комфортнішими стануть очікування і зручність посадки дітей у шкільні автобуси та мешканців/ок і гостей громади у рейсові автобуси. А активні люди з нашої громади підвищили вміння працювати в команді та посилити діалогу влади і громади!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора