A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Будьте свідомими й не залишайтеся осторонь!

Дата: 15.07.2022 11:03
Кількість переглядів: 1212

 

14 липня за ініціативи та безпосередньої участі депутата сільської ради Сергія Смолюка проведено прибирання території  центрального кладовища в  с.Високе.

  Виконком Високівської сільської ради висловлює щиру подяку за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в проведенні заходу з прибирання кладовища усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення благоустрою території кладовища, а саме Василю Ткачу, Олександру Ткачику, Олені Загладі, Ірині Гордієнко, Петру Дзюблику, Андрію Войтенку, Володимиру Козинцю, депутатам Віталію Осадчуку та Віктору Масному. Особлива подяка семикласнику Артему Євпаку, який працював нарівні з дорослими та виявився набагато свідомішим за інших членів громади.

  Звертаємось до всіх мешканців населених пунктів нашої громади! Вчорашній приклад показав, що навіть невелика кількість людей здатна зробити велику справу. А тепер уявіть, який об’єм робіт можна зробити, якби таких людей було набагато більше? Задумайтесь!

Запрошуємо не словом, а ділом долучитись до робіт з благоустрою, активно приймати участь у проведенні заходів щодо благоустрою населених пунктів громади  та зробити їх ще кращими та привабливішими.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора