Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відзначили головне державне свято

Дата: 22.08.2022 17:52
Кількість переглядів: 944

 

21 серпня до 31 річниці Незалежності України у Високівській громаді проведені спортивні змагання з міні-футболу та шаховий турнір.

В гості до височан завітали футбольні команди Оліївки, Черняхова та Новополя. Від господарів приймали участь у грі дві команди – Високе-1 та Високе-2.

Кожна з команд проявила вольові та спортивні якості, намагалася виступити якнайкраще. Драматичними для господарів виявилися поєдинки за ІІІ місце, де команда Високе-2 поступилася команді с.Новопіль. В результаті новопільці зайняли почесне  третє місце, з чим їх і привітали. Найцікавішою виявилася фінальна гра, де зустрілися команди Високе-1 та команда BEERLIN (Черняхів).

Заслужену перемогу здобула черняхівська команда, яка завоювала золоті медалі та головний приз турніру – кубок.

Паралельно з футбольними змаганнями проводився шаховий турнір. Головним спонсором та активним учасником був підприємець з Житомира Володимир Осіпчук. Вікова категорія учасників від 9  до 81 років. Перемогу святкував житель с.Високого Василь Ткач, на другому місці - Володимир Осіпчук, третє -за Валерієм Охримчуком. Призери нагороджені пам’ятними подарунками, а переможець отримав комплект шахів ручної роботи.

Музичний супровід заходу супроводжували волонтери-артисти з Черняхова Олександр Ясінський та Олексій Кривошея . Під час виконання музичних номерів всі бажаючі мали можливість зробити благодійні внески на підтримку ЗСУ.

Високівська сільська рада дякує організаторам, суддям, артистам та всім учасникам проведених заходів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора