A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відзначили головне державне свято

Дата: 22.08.2022 17:52
Кількість переглядів: 927

 

21 серпня до 31 річниці Незалежності України у Високівській громаді проведені спортивні змагання з міні-футболу та шаховий турнір.

В гості до височан завітали футбольні команди Оліївки, Черняхова та Новополя. Від господарів приймали участь у грі дві команди – Високе-1 та Високе-2.

Кожна з команд проявила вольові та спортивні якості, намагалася виступити якнайкраще. Драматичними для господарів виявилися поєдинки за ІІІ місце, де команда Високе-2 поступилася команді с.Новопіль. В результаті новопільці зайняли почесне  третє місце, з чим їх і привітали. Найцікавішою виявилася фінальна гра, де зустрілися команди Високе-1 та команда BEERLIN (Черняхів).

Заслужену перемогу здобула черняхівська команда, яка завоювала золоті медалі та головний приз турніру – кубок.

Паралельно з футбольними змаганнями проводився шаховий турнір. Головним спонсором та активним учасником був підприємець з Житомира Володимир Осіпчук. Вікова категорія учасників від 9  до 81 років. Перемогу святкував житель с.Високого Василь Ткач, на другому місці - Володимир Осіпчук, третє -за Валерієм Охримчуком. Призери нагороджені пам’ятними подарунками, а переможець отримав комплект шахів ручної роботи.

Музичний супровід заходу супроводжували волонтери-артисти з Черняхова Олександр Ясінський та Олексій Кривошея . Під час виконання музичних номерів всі бажаючі мали можливість зробити благодійні внески на підтримку ЗСУ.

Високівська сільська рада дякує організаторам, суддям, артистам та всім учасникам проведених заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора