A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Ми пам'ятаємо!

Дата: 29.08.2022 12:50
Кількість переглядів: 1346

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

  Живі, поки пам'ятаємо….Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

   Надзвичайно важливо згадувати та гідно вшановувати подвиг захисників, які віддали найцінніше у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України – своє життя. Вони стояли насмерть за кожного з нас – за те, щоб майбутнє покоління мало гідне майбутнє у незалежній країні. Ми схиляємо голови у вдячності перед тими, хто тримав небо над нашою країною.

Згадаймо їх поіменно:

Роман Власюк (01.08.2014)

Михайло Рибак  (14.10.2014)

Віктор Осецький  (20.03.2022)

Владислав Ляшков ( 22.05.2022)

Петро Ременчук  ( 15.06.2022)

  Не вмирає пам’ять про них, яку ми маємо плекати із вдячністю за можливість жити під мирним небом. Своїми грудьми вони закрили країну від ворожих «градів», і наш обов’язок перед ними — зробити все, щоб ці  жертви не були марними.

 Ми пам’ятаємо і будемо пам’ятати кожного Героя та Героїню, які поклали життя задля нашої незалежності від агресора. І доки жива ця пам’ять – доти Україна нездоланна. Героям Слава! Навіки Слава! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора