A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Вітаємо освітян з професійним святом

Дата: 30.09.2022 12:58
Кількість переглядів: 790

 

       Сьогодні сільський голова Микола Бардук від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету  сільської ради   привітав з прийдешнім професійним святом працівників освіти.

       Високе покликання Педагога є визначальним для держави і суспільства. Адже саме освітяни своєю працею формують щасливе майбутнє України, її економічне процвітання й духовне відродження. Саме вчитель вносить  визначальний вклад у формування  нового покоління  громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї громади, своєї країни.

      В цей святковий день Микола Миколайович   подякував за  невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, вручив грамоти та солодкі подарунки. Та побажав, щоб щоденна самовіддана праця приносила педагогам задоволення , була  легкою і радісною, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Педагогом!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора