A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана

Дата: 30.09.2022 16:07
Кількість переглядів: 586

 

    1 жовтня  відзначається Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших жителів  громади.

   Представники сільської ради завітали до ветеранів громади, щоб привітати їх зі святом та вручити продуктові набори, наша увага і турбота необхідна їм кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до тих, хто своєю багаторічною працею заслуговує на глибоку пошану нащадків.

   Це не свято, це нагода ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей, а також ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни та праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима – нелегкі життєві дороги, що щедро посріблили сивиною скроні.

   Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути гідними своєї держави.     

   У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

  Бажаємо Вам міцного здоров’я, щасливої долі, радості, довголіття, добра і віри в краще майбутнє!   

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора