A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 24.01.2023 15:14
Кількість переглядів: 212

 

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. З метою захисту найкращих інтересів дітей нашої громади у Високівській сільській раді працює комісія з питань захисту прав дитини, чергове засідання якої відбулось 24 січня 2023 року під керівництвом сільського голови Миколи Бардука.

На порядок денний було винесені питання щодо доцільність (недоцільність) позбавлення батьківських прав; про стан виконання батьками батьківських обов’язків щодо своїх дітей та взяття на облік ї дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Інформувала по кожному питанню із питань начальник служби у справах дітей сільської ради Зоя Максимчук.

У ході засідання було заслухано громадян та членів комісії, які брали активну участь у обговорені, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень.

З’ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які взяті на контроль до їх повного виконання.

 

Служба у справах дітей

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора