Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 14.07.2023 08:54
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

Відповідно рішення Високівської сільської ради «Про надання дозволу на розробку детального плану території на земельні ділянки, що знаходяться за межами населених пунктів Високівської сільської територіальної громади» 456 від 19 травня 2023 року, розробляється проект детального плану території для будівництва, експлуатації та обслуговування вітрової електростанції на земельних ділянках , що знаходяться за межами населених пунктів Високівської сільської територіальної громади Житомирського району Житомирської області, який, на вимогу Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»,підлягає стратегічній екологічної оцінці (СЕО), звітом якої є розділ «Охорона навколишнього природного середовища».

Закон України «Про стратегічну екологічну оцінку» передбачає залучення громадськості до процесу СЕО.

Ознайомитись із Заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки  можна в приміщенні Високівської сільської ради за адресою: Житомирська обл., Житомирський р-н, с. Високе, вул. Чеська, буд. 46 та на сторінці Високівської сільської ради в мережі Інтернет: https://https://vysokivska-gromada.gov.ua/

Зауваження та пропозиції від громадськості щодо визначення обсягу СЕО приймаються у письмовому вигляді на адресу:12341, Житомирська обл., Житомирський р-н, с. Високе, вул. Чеська, буд. 46 та на e-mail:vysoke_rada@ukr.net протягом 10 календарних днів з моменту оприлюднення тексту заяви (з14.07.2022 р.по 23.07.2023 р.)

Орган відповідальний за прийняття пропозицій та зауважень – Високівська сільська рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора