Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Ми пам'ятаємо!

Дата: 01.08.2023 09:18
Кількість переглядів: 559

 

В цей день,  1 серпня 2014 року,  під час боїв за звільнення від проросійських терористів Красногорівки Донецької області  загинув житель села Городище Роман Власюк.

Він завжди був щирою, відкритою, дружелюбною людиною та понад усе любив життя і багато хотів  встигнути, але війна стала цьому на заваді, не давши здійснитись юнацьким мріям.

За  особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України,вірність військовій присязі  нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). 

Для нас він завжди залишиться взірцем хоробрості та стійкості. Тим, хто був не байдужим до долі України, хто мріяв про краще майбутнє і світлий, мирний завтрашній день.

Пам’ять про Романа Власюка  – це наш біль і наша гордість за те, що мали честь жити з ним в одній країні. До останнього подиху він залишився вірним кожному слову Військової присяги.

Наш священний обов’язок пам’ятати кожного, хто віддав своє життя у війні з російським агресором. Ми всі разом з вами знаємо, якою ціною здобувається наша незалежність і ніколи не забудемо подвиг кожного Героя.

Вічна пам’ять мужньому захиснику Вітчизни!

Герої не вмирають, вони живуть у наших серцях!

  Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора