Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Привітання працівників освіти

Дата: 28.09.2023 09:46
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

 

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ОСВІТИ

Високівської  сільської  територіальної  громади !!!

Напередодні свята ми вітаємо людей найчудовішої та дуже потрібної суспільству професії, людей, які закладають в душі дітей любов до навчання, дають цікаві знання і допомагають пізнавати наш величезний світ. За це вам, вчителі, від нас усіх велика повага і шана!

Вчитель – горде звання, яке по життю несуть тільки заслужені й гідні! Тож нехай же вчительські нелегкі будні приносять вам тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними, такими, якими ви  могли б  пишатися.
 Вітаємо всіх тих, хто несе в цей світ світло знань, людей, які присвятили своє життя
дітям та закладають в голови юного покоління не тільки ази освіти, а й духовні цінності та пріоритети, які повинні бути в серцях справжніх патріотів своєї країни.

Тож зичимо вам миру, процвітання і добробуту, вдячних оцінок за працю. Нехай нагородою для вас служать посмішки учнів. Нехай завжди вас пам'ятають випускники, які завдяки вам стали гідними людьми. Сил, терпіння, витримки вам в пошуку нових педагогічних ідей.
Бажаємо з ентузіазмом виконувати свою роботу, пишатися обраною професією, не забувати що вчитель – це, насамперед,  покликання та надбання. Радуйте нас і бережіть себе!

         Високівська сільська територіальна громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора