Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відзначення Дня Захисників та Захисниць України

Дата: 02.10.2023 10:37
Кількість переглядів: 473

 

В День захисників та захисниць України жителі Високівської громади долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання в пам’ять про  загиблих захисників.

Об 11 годині розпочався турнір з міні футболу, в якому прийняли участь молодша та старша група юних футболістів Високівського та Забрідського ліцеїв. В обох вікових групах перемогу здобули високівці, але солодощі, призи та грамоти від депутата обласної ради Андрія Руденького , волонтерки Світлани Дорбалюк та керівництва громади отримали всі учасники змагань.

 Далі представники релігійних конфесій провели молитви в пам’ять про загиблих Героїв та молилися  за  мир у нашій державі, про зупинення кровопролиття, про відновлення територіальної цілісності, про перемогу. Особливими гостями  в цей день були наші воїни -захисники для яких прирурочено дане свято.

З патріотичним концертом, завдяки спонсорській допомозі ПП Володимира Осіпчука, виступили гості – колектив з м.Баранівки «Козаки-козаченьки». Їх виступ не залишив нікого з присутніх байдужим. Глядачі відгукнулися на прохання підтримки благодійними внесками на підтримку «Незламних квіточок» та онкофорої жительки громади. Зібрані кошти в сумі 4000 грн. розділені порівну та вручені адресатам.

Представники церкви «Нове життя» разом з однодумцями з Волині порадували присутніх чуттєвим виконанням релігійних пісень. Весь дань присутні мали змогу  безкоштовно смакувати рибною юшкою від депутата Віктора Масного та «фірмовим» пловом і бутербродами від наших гостей. А дітвора насолоджувалася солодкою ватою та попкорном і грали з задоволенням на надувних гірках.

Команда айтішніків презентувала польоти власноруч виготовленого дрона.

Свято провели, щоб вшанувати захисників нашої держави,  які боронять незалежність України під час російської агресії та згадати Героїв, які пожертвували своїм життям заради Батьківщини.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора