Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Юрій Тарасюк взяв участь у засіданні «круглого столу» «Прозорість і підзвітність державних органів»

Дата: 22.12.2023 09:39
Кількість переглядів: 46

 

Начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк взяв участь у засіданні «круглого столу» «Прозорість і підзвітність державних органів», який відбувся 20 грудня під головуванням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка.

За «круглим столом» обговорювлися важливі питання сьогодення, зокрема забезпечення прозорості діяльності органів влади через впровадження у їх роботу нових підходів із застосуванням сучасних антикорупційних інструментів, а також механізмів, що дозволять ефективно запобігати виникненню конфлікту інтересів під час виконання службових обов’язків.

Так, на підставі  оцінки корупційних ризиків розроблено Антикорупційну програму Житомирської ОВА на 2023-2025 роки, яка створює механізми та процедури для запобігання корупції в органі виконавчої влади.

За підсумками двох місяців роботи  робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Житомирській ОВА, вдалося забезпечити економію понад 32 млн бюджетних гривень завдяки зниженню цін на тендерах або відміні закупівель як недоцільних під час війни.

Ця робота триває і буде продовжуватися на постійній основі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора