Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Щиросердечно вітаємо  вас з Різдвом Христовим!

Дата: 25.12.2023 14:00
Кількість переглядів: 68

         

Шановні жителі Високівської  територіальної громади!

Щиросердечно вітаємо  вас з Різдвом Христовим!

Різдво -  це світле і найвеличніше свято для кожного з нас. Це завжди народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій та помислів.

Ми дякуємо нашим захисникам  і захисницям, завдяки яким ми можемо скуштувати смачної куті та почути дзвінку коляду. Саме вони щодня мужньо  боронять рідну землю від російського окупанта і наше з вами  мирне майбутнє. Вічна пам'ять і слава тим воїнам-Героям, які віддали життя за Україну та кожного з нас.

   Сьогодні, у цей благословенний час, наші різдвяні молитви  лише про те, щоб кожен  українець якнайшвидше міг обійняти своїх рідних і близьких. Щоб повернулися живими й неушкодженими наші захисники та захисниці з фронту і з полону, а мільйони українців, розпорошених по Світу, знову відчули тепло рідної домівки. 

Нехай Бог благословить Україну і принесе нам довгоочікувану Перемогу, а в кожну родину –  міцне здоров'я, спокій,  злагоду, щастя,
 
Хай світле свято Різдва утверджує нашу віру,  кріпить  громаду та державу добром, злагодою і достатком, надихає на нові починання, звершення, здобутки!

З Різдвом Христовим!

Христос народився!

Славімо його!

З повагою, сільський голова  Микола БАРДУК,  депутатський корпус та члени виконавчого комітету.

 

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора