Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

#ТиЯк: У Високівській гормаді триває інтерактивний івент «Стежка ментального здоров’я»

Дата: 11.01.2024 14:15
Кількість переглядів: 68

 

У Високівській громаді тривають заходи в межах інтерактивного івенту «Стежка ментального здоров’я» .

У закладах культури та ліцеях громади продовжується підтримка волонтерського руху. В 2024 році жителі Високівської ТГ продовжують підтримувати дану тенденцію у різний спосіб. Про це свідчать надіслані 60 окопних свічок нашим захисникам станом на сьогоднішній день. А ще 30 кг пластикових кришечок, які відправили Новою поштою до пункту призначення - Благодійний фонд Лелекера - Lelecare. Метою цього проєкту є закупка якісних турнікетів для підрозділів Сил Оборони, що перебувають безпосередньо на передовій або висуваються на фронт.  Так, волонтерство приносить користь іншим і має вплив на наше ментальне здоров'я.

Фото без опису

Якщо ми розуміємо власну цінність, масштаб власного впливу допомоги - може бути потужним інструментом для подолання стресу та покращення загального самопочуття.

У закладах освіти відбулися Андріївські вечорниці. Учні ненадовго повернулися в минуле та відчули красу стародавніх українських звичаїв.

Фото без опису

 У кабінеті практичного психолога облаштовано місце для усамітнення та розвантаження – що є невід’ємною підтримкою психоемоційного стану.

Фото без опису

Фото без опису

 Посилити власну стійкість, розпізнати прояви стресу, депресії, тривоги – підтримка для тих, кому це необхідно  в проекті « Активні парки».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора