Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відкриття поліцейської станції

Дата: 18.04.2024 17:09
Кількість переглядів: 178

 

У рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» 18 квітня 2024 року у нашій громаді відкрили поліцейську станцію, яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у довколишніх селах громади.

У відкритті станції взяли участь Олег БРОДСЬКИЙ  - начальник  управління превентивної діяльності ГУНП в Житомирській області, Олександр ХОМЕНКО – начальник відділу поліцейської  діяльності №1 Житомирського районного управління поліції ГУНП в Житомирській області, Микола БАРДУК- сільський голова та поліцейський офіцер громади, капітан поліції Олександр НЕЧАЙ

Відкриття поліцейської станції - це запорука відкритості та доступності поліцейських послуг для кожного місцевого мешканця. Всі ми повинні розуміти, що безпека наша особиста, безпека наших дітей – це питання кожного. І налагодити взаємодію з поліцейським офіцером громади – це дійсно важлива річ. Адже викорінювати наслідки порушень набагато складніше, ніж попередити їх. 

Створення такої станції полегшить людям доступ до поліцейських послуг, а також сприятиме покращенню безпекової ситуації на території Високівської  громади.

Під час відкриття станції присутні оглянули приміщення, обладнане всім необхідним для роботи правоохоронця. Також поліцейському вручили ключі від службового автотранспорту та нагрудний  і автомобільний відео реєстратори.

Високівська  сільська рада активно сприяла створенню поліцейської станції, зокрема, було виділено приміщення для розміщення поліцейської станції, зроблено ремонт, облаштовано необхідними меблями та оргтехнікою, створено комфортні умови для виконання професійних обов’язків працівником поліції.

 Поліцейська станція розташована за адресою: с. Високе , вул. Чеська , 34.

Відтепер тут працюватиме поліцейський офіцер громади, капітан поліції Нечай Олександр Олександрович . тел. 0966331757

Поліцейський офіцер громади оберігатиме та захищатиме спокій місцевих мешканців, аби кожен почував себе у безпеці.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора