Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

23 травня – День Героїв

Дата: 23.05.2024 16:39
Кількість переглядів: 167

 

23 травня в Україні відзначають День Героїв  – борців за свободу країни, воїнів, які ризикують життям на передовій, волонтерів, що допомагають армії, медиків, які рятують життя пораненим, та всіх, хто підтримує нашу країну у важкі часи.

Дата присвячена всім українським воїнам-лицарям Київської Русі, козакам часів Гетьманщини, повстанцям, Українським Січовим Стрільцям та воїнам армій УНР та УПА, воїнам АТО та російсько-української війни. День Героїв нагадує нам про важливість збереження пам’яті про минуле країни, її героїв та їхні подвиги для майбутніх поколінь.

День Героїв – це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

День Героїв  – це не лише про пам’ять, а й про можливість знову звернутися до цінностей, які об’єднують нас як націю. Це час подяки військовим, які стоять на передовій, захищаючи нашу країну від зовнішніх загроз.

Слава кожному й кожній, хто зараз боронить  нашу державу!

Світла пам’ять усім, хто віддав своє життя за Україну та українців!

Вічна шана Героям!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора