Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Застереження

Застереження

          Шановні односельці, незабаром осінь! Для багатьох ця пора року асоціюється з красивим різнокольоровим листям, яке милує око, з яким приємно фотографуватись. Однак, переважна більшість сільських господарів звикли не фотографуватись з листям, а згрібати та спалювати його! Нагадуємо, екологи та медики попереджають Нас про шкоду від спалювання листя, трави, а тим більше побутового сміття! Тому велике прохання вибирати безпечні заходи для знищування опалого листя . 

17:32 21.08.2019

Високівську ОТГ відвідали гості із Київської області

Високівську ОТГ відвідали гості із Київської області

До Високівської ОТГ за досвідом створення громади та її розвитку приїхала ініціативна група мешканців селища Калинівка, що на Київщині. Громадська організація «Право та захист Васильківщини» ініціювала такий навчальний візит для того аби на власні очі побачити життя невеликої сільської громади та знайти аргументи для переконання мешканців сіл та містечок свого регіону.

08:53 15.08.2019

Ми завершимо процес децентралізації – Віталій Бунечко, голова Житомирської ОДА

Ми завершимо процес децентралізації – Віталій Бунечко, голова Житомирської ОДА

Новопризначений голова Житомирської облдержадміністрації заявив, що планує завершити впровадження реформи децентралізації на Житомирщині. Про це посадовець повідомив на офіційному представленні 12 серпня, яке відбулось у приміщенні Олевської райдержадміністрації.

13:11 14.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора