A A A K K K
для людей із порушенням зору
Високівська громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч учасників Асоціації ОТГ

Зустріч учасників Асоціації ОТГ

У Житомирський Центр розвитку місцевого самоврядування відбулась зустріч голів ОТГ, учасників Асоціації об'єднаних територіальних громад.

18:34 26.07.2019

Проведення локального аналізу.

Проведення локального аналізу.

       У червні –липні поточного року фонд «Освіта для демократії» (Варшава, Польща), громадська організація «Наше поділля» (Вінниця) та громадська організація «Точка доступу» (Каматорськ) за підтримки Національного фонду в підтримку демократії відібрала учасників з Високівської ОТГ до участі у навчальній програмі «Успішні локальні громади». Програма передбачає участь у циклі тренінгів, виконання командних  завдань і можливість отримання фінансування на реалізацію свого проекту в рамках конкурсу міні грантів.

10:04 23.07.2019

Проект МЮУ  " Я МАЮ ПРАВО"

Проект МЮУ " Я МАЮ ПРАВО"

1.    Відеоролик про проект «Я МАЮ ПРАВО!»  https://drive.google.com/open?id=1sLFZFNboQ4u078l7BC92gkmiY_341MBC 2.    Відеоролик «Я МАЮ ПРАВО!» - про захист бізнесу https://drive.google.com/file/d/18oeUMTzpzdwpzm_03cwcmKExghM2UPUF/view 3.    Відеоролик «Я МАЮ ПРАВО!» - про освіту без корупції https://drive.google.com/file/d/1o-rXbJxc_Oe2jsFWQIPoWNLbgJfUe8iQ/view 

09:08 04.07.2019

Засідання робочої групи по розробленню стратегії розвитку  Високівської ОТГ

Засідання робочої групи по розробленню стратегії розвитку Високівської ОТГ

25 червня 2019 року відбулося засідання робочої групи із розробки Стратегії Високівської  ОТГ , на якому були присутні -Експерт Житомирського центру розвитку місцевого самоврядування Георгій Федорук та члени робочої групи,  яку представляв актив громади.  Експерт презентував зведені дані  анкетних листів , що заповнювали бажаючі жителі ОТГ та місцевий бізнес , визначали стратегічне бачення громади, також  учасники провели swot аналіз нашої ОТГ .  Під час swot аналізу було визначено сильні та слабкі сторони громади. Надалі триває робота над розробленням стратегії.

09:53 26.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора